dimecres, 21 de novembre del 2012

ASSOCIACIÓ DE PARES I MARES

Estimades families,

Us comuniquem que s'ha renovat la junta directiva de l'APIMA, l'Associació de Pares i Mares d'Alumnes de la nostra escola.

L'objectiu principal de l'APIMA és treballar per a la millora del centre i l'educació de tots els alumnes, i participar voluntaria i activament en el funcionament i la vida de l'escola.

Volem aprofitar l'ocasió per convidar-vos a fer-vos socis de l'associació omplint el full corresponent i pagant la quota annual assignada de 25 euros per família.

La nostra associació és de caràcter obert i participatiu i està sempre oberta a noves incorporacions. La teva particiapació depèn del temps que vulguis i puguis dedicar-hi: de forma puntual, més regularment, entrant en la directiva, només pagant la quota...

Des de l'APIMA, hem de treballar plegats amb l'escola i per a l'escola que volem pels nostres fills. I la manera que tenim com a pares i mares per ser forts és que  a l'APIMA hi siguem tots.

És important participar!

Moltes gràcies.

Junta directiva de l'APIMA del CP Sant Ferran de ses Roques

Lídia Navarro, Ana Tur, Valeria Vigil, Savina Majoral, Eva Marí, Lucia Escandell, Felip Portas, Eva Cardona, Ahmed Asalah, Eva Mures, Artur Parron, Ana Torres, Antonia Juan.

* Podeu deixar l'imprès per pagar la quota a la secretaria. Gràcies.